Respostes a preguntes freqüents

Aquí teniu una llista amb respostes a les preguntes que més ens han fet darrerament.

Quan podem fer servir la piscina?

La piscina és oberta les 24 hores del dia. No cal que reserva per fer-la servir. Us demanem dues coses: que feu servir barnús i sabatilles (us en podem deixar si no en porteu), i que feu servir el hidromassatge només de dia (per respecte a la resta d’hostes).

Podem escollir la nostra habitació?

Doncs si i no. Ens podeu dir a quina o quines habitacions us agradaria estar. Intentem donar les habitacions segons les necessitats o peticions dels nostres hostes. En tenim que tenen llits supletoris per a famílies o grups, a d’altres hi caben bressols i les que tenen terrassa les reservem pels que veniu amb mascotes si és possible. El que si us podem assegurar és que intentarem que esteu en aquella que millor us convingui.

Podem venir amb la nostra mascota?

Si, estarem encantats de rebre a casa també la vostra mascota. Ara bé heu de saber les nostres normes respecte: Les mascotes poden estar a la habitació sempre i quan els seus propietaris siguin a casa. No podran romandre a les zones comunes.

Doneu de menjar?

Oferim esmorzars (inclós al preu de l’habitació) i sopars. Us podem aconsellar de molt bons restaurants de la zona a on dinar. Si voleu sopar a casa, us demanem que ens aviseu abans del 19h per poder triar el que voleu sopar. Sopem a les 21h.

Venim a un nedó. Hem de portar el seu bressol?

No, no cal. Nosaltres us posarem un bressol de franc a la vostra habitació.

Volem sortir a caminar. Ens podeu preparar un picnic?

I tant que si. Us podem preparar un picnic equilibrat per a senderistes o bé uns entrepans. El que més us vingui de gust.

Sóc cel·liac. Teniu menjar per mi?

Si, estem habituats a rebre aquelles persones que no poden menjar alguns aliments, tant sigui per que hi son al·lèrgics, intolerants o bé no en mengen per raons personals. Us preguem ens aviseu abans de venir a casa per estar més ben preparats.