Boumort

Boumort

Aquesta habitació, situada al segon pis de la casa, reb el nom de la reserva natural a la que està orientada. Aquesta habitació dona al carrer de l’Església, on es troba situada l’entrada de la casa.

Característiques

Preguntes freqüents

Podràs fer el check-in de 15:00 a 21:00h i el check-out fins a les 11:00h

Si, La piscina es troba oberta des de les 9 a 21h, no cal reservar torn per utilitzar-la però és obligatori ingressar amb calçat adequat, banyador i barnús (aquest últim us ho proveirem nosaltres).

Doncs si i no. Ens podeu dir a quina o quines habitacions us agradaria estar. Intentem donar les habitacions segons les necessitats o peticions dels nostres hostes. En tenim que tenen llits supletoris per a famílies o grups, a d’altres hi caben bressols i les que tenen terrassa les reservem pels que veniu amb mascotes si és possible. El que si us podem assegurar és que intentarem que esteu en aquella que millor us convingui.

Si, estarem encantats de rebre la vostra mascota també. Ara bé, heu de saber les nostres normes sobre això: les mascotes poden estar a l’habitació sempre que els propietaris estiguin a la casa. Durant els moments d’esmorzar i sopar, podreu romandre amb la vostra mascota a la terrassa o bé, podeu romandre a l’habitació fins que finalitzin. Finalment, heu de saber que les mascotes comporten un suplement de 15€/nit x mascota. Per estades superiors a 3 nits, consulteu suplement.

Oferim esmorzars (inclós al preu de l’habitació) i sopars. Us podem aconsellar de molt bons restaurants de la zona a on dinar. Si voleu sopar a casa, us demanem que ens aviseu abans del 19h per poder triar el que voleu sopar. Sopem a les 21h.

No, no cal. Nosaltres us posarem un bressol per 5€ a la vostra habitació.

I tant que si! Us podem preparar uns entrepans, fruita i beguda.

Si, estem habituats a rebre aquelles persones que no poden menjar alguns aliments, tant sigui per que hi son al·lèrgics, intolerants o bé no en mengen per raons personals. Us preguem ens aviseu abans de venir a casa per estar més ben preparats.

Des de

89€ /nit

Altres habitacions

Sant Corneli

Suite | 2 pax

Lo Lago

Suite | 2 pax

Campanar

Suite | 3-4 pax

Rivert

Suite | 2 pax

Punt de l'Anell

Suite | 3-4 pax

Tens dubtes?

Segueix-nos

Vine a descobrir la bellesa del Pallars Jussà des de Casa Churchill, un entorn idil·lic per a una escapada de cap de setmana o unes vacances inoblidables.